End of day three

Vi sliter skikkelig med jet lag. Vi får ikke gutta til å legge seg, og jeg har mest lyst til å sove første halvdel av dagen. Dessuten er det meget sært å bo i en helt tom leilighet, ekkoet her er helt vanvittig, og Jakob som allerede har en ganske kraftig stemme allerede får virkelig vist sitt stemmepotensial her. Det er kjekt med svømmebasseng, da, når man ikke har noe som helst i leiligheten. Gutta kunne vel egentlig vært i bassenget hele dagen.

Ellers så er været ganske bra. Det har regnet en del i dag, og da mener jeg regnet i bøtter og spann. Tempraturen er grei, ikke så ille luftfuktighet heller, men fryser om natten og har fått sår hals siden Louis insiterer på at vi må ha på enten vifte eller air condition!

Det er litt rart å ha en maid, hun gjør alt for oss og det er bare så utrolig merkelig, nesten litt surrealistisk. Gutta trenger ikke engang si at de vil ha frokost hun kommer de i møte og spør hva de vil spise til frokost så snart de er ute av sengen. Marius er vel den som beste ser alle mulighetene i det å ha en maid, Jakob synes det er uvant å ha en annen person boende sammen med oss, og Oscar er bare veldig mammadalt eller mammagal som Jakob så passende sier det. Marilou virker veldig hyggelig, er bare litt usikker på hva hun synes om oss; er redd gutta ikke helt har viste oss fra vår beste side. De kjeder seg når de ikke får være i bassenget og da sloss de så fillene fyker.

Den største fordelen ved å ha en maid så langt er at hun lager en fantastisk god fiske curry. Jeg tror jeg må lage en liste over de største fordelene og ulempene, sånn etter hvert; ja, legge litt sjel i det.

Nå i helgen skal vi kjøpe skoleuniformer, vannkoker, brødrister og microbølgeovn. På mandag kommer TV'en og vi krysser fingrene for at møblene kommer til uken.

Jeg skal ta noen flere bilder i helgen så da kommer det vel opp noen bilder sånn etterhvert.

4 kommentarer

30.jul.2010 kl.19:20

Å kjære,

nå føles du jo ikke langt borte i det hele tatt. Kanskje vi alle skulle hatt slike blogger der vi bare skriver litt om dagen vår, og livet og sånn. Haha.. :)

Jo, litt fjernt med maid. Jeg fikk forresten kjeft av en europeer i india da jeg kalte det 'tjenere', "så kolonialt" lissom!?!! Og skoleuniformer til mandag... joda, litt langt unna. Blogg er god ide (om jeg så skal si det :) ).

Kos deg med utforskingen!

Klem, Cecilie

30.jul.2010 kl.19:59

Very nice, synes jeg! For en morsom illustrasjon der oppe i hjørnet, hvem har laget den?

Blir nok bra å få litt møbler i hus, så blir det litt mer hjemme og man faller litt mer til ro. Blir spennende å se hva gutta synes om skolen - og uniformer. Forøvrig en ypperlig idé, som jeg gjerne skulle sett innført her hjemme på berget. Så kunne man kanskje fjernet noe av merkepresset og alt annet mas om hva podene skal ha på seg/ikke ha på seg. Vår erfaring med uniform fra Ecuador er udelt positiv :)

Hils gutta og ha en fin helg :)

Klem, Kristina

31.jul.2010 kl.09:40

Åh, kjempebra at du skriver blogg!:D Gleder meg til å lese om hvordan livet i Singapore blir:) En maid har vel sine fordeler og ulemper ja, men alt vil vel falle mer på plass etter hvert. Håper virkelig at dere blir å trives!:)

Klem, EwiK

01.aug.2010 kl.16:57

takk cecilie, fint at vi kan henge litt rundt deg likevel da :)

illustrasjonen fant jeg i alternativene til bakgrunn på bloggsiden så den er nok blogg.no's er jeg redd :) uniformer er så absolutt en god ide, ikke bare slipper man motepress, man slipper også hauger med klesvask og det er ikke så dumt på en øy der det faktisk tar opp til to dager å tørke tøy pga luftfuktigheten :)

bare å følge med ewi, det kommer mer, også sees vi vel i påsken ;)

:) audhild

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits